Telefon: Samsung Galaxy Mini
Wiek: 20 Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 5129 Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2010-03-17, 10:56 [s60v3] Paczka gier na symbiana [*.sis][*.sisx]
W paczce znajdują się gry (na symbiana S60 v3) z rozszerzeniem *.sis i *.six. Ich przewagą nad zwykłymi grami *.jar jest to że chodzą o wiele płynniej i wyglądają dużo lepiej (przynajmniej ja miałem takie odczucia gdy porównywałem wersje *.sis, *.sisx z odpowiednikami *.jar).
Wszystkei te gry sprawdzane były na Nokii E51 i chodziły bardzo płynnie.
Gry testowane były na rozdzielczości 240x320 ale większość z nich powinna działać też na innych rozdzielczościach.
Asphalt3_3D.SISX 4,97 MB
Asphalt4_3D.sis 4,26 MB
Dragon.Bird.sis 4,79 MB
Duke 3D S60v3.sisx 11,9 MB
EA.Mobile.FIFA.09.sis 2,78 MB
EA.Mobile.Need.For.Speed.Undercover.sis 2,98 MB
EA.Mobile.SPORE.Origins.sis 2,74 MB
FerrariGTE.sis 4,94 MB
Gameloft_SA_Brothers_In_Arms.SIS 1,55 MB
Global_Race.sis 2,10 MB
I Hate Guns!.sis 580 KB
In-fusi.Twin Spin.2.sis 1,19 MB
My Little Tank.sis 1,48 MB
RealDice Multiplayer Championship Chess.sis 1,30 MB
Resco.Defender.sisx 1,65 MB
Dodatkowo daję dwie gry .jar warte uwagi.
Double Dragon II.jar 308 KB
Ancient Empires II 240x320.jar 268 KB
android darmowe gry,angry birds,darmo gry na telefon,darmo na telefon,darmowe aplikacje android,
darmowe aplikacje na androida,darmowe gry,darmowe gry android,darmowe gry i,darmowe gry java,
darmowe gry na androida,darmowe gry telefon,darmowe gry za darmo,darmowe na telefon,darmowe tapety,
gra na telefon,gry darmo na telefon,gry darmowe na telefon,gry i gry i gry,gry komorka,gry na androida za darmo,
gry na telefon,gry na telefon darmo,gry na telefon darmowe,gry na telefony,gry symbian,gry telefon,n telefon,
na telefon darmowe,na telefon gry,na telefon pobierz,na telefon tapety,na telefon za darmo,pobierz na telefon,
tapety darmowe telefon,tapety na telefon,telefon gry