Jakby to powiedzieć... Niby fajnie, że forum tyle dodatków ma, ale spójrz... nie ma licznika postów w dziale, który jest bardzo przydatny... Styl niestety wybrałeś nienajlepszy, opisy z tymi odstępami też nienajlepiej wyglądają.
Nie jestem tak długo na forum (jakieś 2 godziny) dlatego jak znajdę wady/zalety forum to napiszę (jeszcze się tak nie 'rozgościłem')
Telefon: Samsung Galaxy Mini
Wiek: 20 Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 5129 Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2010-07-26, 22:39
A po co komu wiedzieć ile w danym dziale jest postów ?
Styl sam przerabiałem :shoot:
Jesteś 2 osobą której nie podobają się te odstępy, nie wiem sam, niedługą będą nowe opisy działów to może usunę te odstępy
_________________ Szukasz darmowych gier, aplikacji, programów, widgetów, i innych na androida ? wejdź:
Telefon: SE C902 i Satio
Wiek: 16 Dołączył: 08 Lip 2010 Posty: 9 Skąd: Olkusz, małopolskie
Wysłany: 2010-07-29, 00:43
Aaa... Masx tyle reklam i zero aktywnych userow? Moge ci zrobic jakis snimowany banner, zeby był widoczny. A co do nowych userow. Wchodz na fora i nie wyyłaj odrazu do każdego tony spamu, tylko wchodz w nim rozmowe przez pw, najpierw spytaj, czy nie hciałby pracowac nad nowym forum, gdzie jest szansa zostania modem, a jak odpowie pozytywnie - daj mu adres. Nie nachalnie, bo jeden doniesie adminowi i koniec. I nie pisz do moderatorow Ja Cir sprobuje zareklamowac na innych forach. Chciałbys banner ?
Telefon: Samsung Galaxy Mini
Wiek: 20 Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 5129 Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2010-07-29, 14:30
Ja założyłem 3gpmanie potem ja sprzedałem, ale nadal jestem tam adminem normalnie, ale wgl co to za pytanie koniec tematu mieliście dac rady co zrobić aby ludzie pisali a nie
_________________ Szukasz darmowych gier, aplikacji, programów, widgetów, i innych na androida ? wejdź:
Telefon: SE C902 i Satio
Wiek: 16 Dołączył: 08 Lip 2010 Posty: 9 Skąd: Olkusz, małopolskie
Wysłany: 2010-07-29, 15:02
Dobra, to temat z uwagami, więc przdstawiam swoje:
1. Zimne, blade kolory. Chyba lubisz niebieski, bo twoje fora są w tym kolorze, ale jest on bardzo blady. Forum ma zachęcać, a nie demotywować :/ Kolory powinny być żywsze, dynamiczniejsze...
2. Logo - stary telefon, Nokia N95 8GB - telefon wolny, stary - zrób nowe, ładne logo
3. Rozmieszczenie działów - duże odstepy w głównym dziwne rozmieszczenie - wideo, jako podategoria... Wideo to jeden z ważniejszych elementów, każdy lubi sobie coś obejżeć Czy jesteś skłonny na zmiany, mógłbym przygotować pewien projet... Zmieniłbym niektóre kategorie, np. Filmy krótkometrażowe... Jakie to według Ciebie są ? Moim zdaniem powinien być dział Wideo, a w nim subfora:
-Filmy pełnometrażowe
-Seriale
-Filmy erotyczne
-Inne
Takie jest moje zdanie, co ty na to ? Chętnie Ci pomogę, ale ja nienawidzę dodawać... Mogę dużo pisać, kilometrowe posty, byle tylko czegoś nie dodać. Nienawidzę i już
android darmowe gry,angry birds,darmo gry na telefon,darmo na telefon,darmowe aplikacje android,
darmowe aplikacje na androida,darmowe gry,darmowe gry android,darmowe gry i,darmowe gry java,
darmowe gry na androida,darmowe gry telefon,darmowe gry za darmo,darmowe na telefon,darmowe tapety,
gra na telefon,gry darmo na telefon,gry darmowe na telefon,gry i gry i gry,gry komorka,gry na androida za darmo,
gry na telefon,gry na telefon darmo,gry na telefon darmowe,gry na telefony,gry symbian,gry telefon,n telefon,
na telefon darmowe,na telefon gry,na telefon pobierz,na telefon tapety,na telefon za darmo,pobierz na telefon,
tapety darmowe telefon,tapety na telefon,telefon gry