Telefon: Nokia c5-00
Wysłany: 2010-10-31, 19:12 Male zmiany na forum!
Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow tego forum.
Od dzisiaj jestem nowym uzytkownikiem-wlascicielem tego forum.
Wiem ze moje pisanie bez polskich znakow moze dziwic/smieszyc ale prosze mnie nie gonic ani ja nie bede gonil za brak polskich znakow w postach.
Uwazam ze jest to zbedne poniewaz niektore strony pokazuja krzaki a nie "nasze ptaszki".
Prosze o pomoc wszystkich aktywnych uzytkownikow. Potrzebuje informacji czego brakuje i co dodac zeby zylo sie lepiej.
Mam tez w planach dla aktywnych uzytkownikow konkursy w ktorych bedzie mozna wygrac akcesoria do telefonow komurkowych, doladowania itp.
Prosze pisac propozycje na temat forum w odpowiednim dziale.
Ja jestem otwarty na wszystko co moze pomoc sie rozwijac.
Do nastepnego...
Ostatnio zmieniony przez silverbox 2010-11-13, 09:36, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-11-02, 21:07
Wszystko bedzie w jak najlepszym porzadku, tylko potrzeba troche czasu.Pisales o paru zmianach i ja wlasnie te zmiany chce wprowadzic.
Prosze o konkrety i do dziela.
Telefon: Nokia C3-01
Dołączył: 20 Sie 2010 Posty: 108 Otrzymał 11 piw(a) Skąd: localhost
Wysłany: 2010-11-05, 14:56
Zrobiłem kilka ikon do działów :
Próbowałem zachować podobieństwo do obecnych.
Konkursy
Dzwonki
Paczki
Świat i cała reszta
Sztuczki i triki
Polska i nasze sprawy
Poza tym niektóre tematy mogłyby inaczej się nazywać np.:
Świat i cała reszta na Informacje ze świata
Polska i nasze sprawy na Informacje z kraju
Sztuczki i triki... na Sztuczki i tricki (bez 3 kropek na końcu) (tutaj mała zmiana ale lepiej wygląda)
_________________ Mój link wygasł ? Pisz na PW a wstawię nowy !
"Prawdziwa siła człowieka tkwi nie w uniesieniach, lecz w niewzruszonym spokoju."
Telefon: Nokia C3-01
Dołączył: 20 Sie 2010 Posty: 108 Otrzymał 11 piw(a) Skąd: localhost
Wysłany: 2010-11-06, 11:47
Zrobiłem obrazek do ogłoszeń. Obecny nie jest zły ale jego kolorystyka nie pasuje do szaty forum , wystarczy tylko wkleić i wyśrodkować, jeżeli przypadnie do gustu administracji oczywiście ;)
_________________ Mój link wygasł ? Pisz na PW a wstawię nowy !
"Prawdziwa siła człowieka tkwi nie w uniesieniach, lecz w niewzruszonym spokoju."
Wysłany: 2010-11-06, 17:12
Nietesty juz nie aktualne z tego linku.Problem z tym ze wiele serwerow ma limit uploadu a jesli chcesz zrobic serwis do hostowania musisz miec VPS.
Myslalem o tym i moze sie za to wezme ale raczej to musi byc serwis do hostowania grafiki i plikow takze.
Witam, czy mozna by bylo zalozyc jakis dzial na gry flash? Bysmy sobie mogli pograc w najlepsze gry flash na forum.
Mam pare gier i mozna by bylo grac na punkty.
android darmowe gry,angry birds,darmo gry na telefon,darmo na telefon,darmowe aplikacje android,
darmowe aplikacje na androida,darmowe gry,darmowe gry android,darmowe gry i,darmowe gry java,
darmowe gry na androida,darmowe gry telefon,darmowe gry za darmo,darmowe na telefon,darmowe tapety,
gra na telefon,gry darmo na telefon,gry darmowe na telefon,gry i gry i gry,gry komorka,gry na androida za darmo,
gry na telefon,gry na telefon darmo,gry na telefon darmowe,gry na telefony,gry symbian,gry telefon,n telefon,
na telefon darmowe,na telefon gry,na telefon pobierz,na telefon tapety,na telefon za darmo,pobierz na telefon,
tapety darmowe telefon,tapety na telefon,telefon gry