Witajcie
Być może niektórzy z użytkowników pamiętają jeszcze moje stare wydanie MeBoy'a 1.5 ze zmodyfikowaną grą "Pokemon Crystal" z GameBoy'a na pokładzie.
Swego czasu była ona hitem - ale linki wygasły, a ja zapomniałem o reuploadzie
Ale czas na rekompensatę...
TADAM!
Oto przed Wami nowiutki "Pokemon by BelegU$" - emulator GameBoy'a na nasze wspaniałe Sony Ericssony. Nowiuteńka platforma MeBoy 2,1 zapewnia lepsze działanie, opcja "Bluetooth" - przenoszenie save'ów między grami, a świetna robota autora programu - arktosa, daje możliwość... słuchania dźwięków z gier. Nasze telefony dościgły GameBoy Color...
Ale, żeby nie gadać - oto, jakie gry znajdziecie w paczce:
1. Crystal by BelegU$ - moja własna, zmodyfikowana wersja Pokemon Crystal. Dodane kilka Pokemonów - min. mój ulubiony Vulpix, Squirtle, Bulbasaur, Totodile i inne...
2. Pokemon Red PL - Pokemon Red w polskiej wersji językowej. Jest to gra pierwszej generacji. Czarno biała, ale mimo tego - pozycja obowiązkowa, i najbardziej kultowa, dla wszystkich graczy Pokemon.
3. Pokemon Gold PL - Pokemon Gold w polskiej wersji językowej. Gra tej samej generacji co Crystal, różniąca się nieco fabułą i występującymi Pokemonami.
4. Pokemon Yellow - gra tej samej generacji co Pokemon Red, ale już w kolorze. Przedstawia historię Asha - głównego bohatera niegdyś kultowego serialu. Naszym nieodłącznym przyjacielem i kompanem jest w niej kultowy Pikachu...
Uprzedzając pytanie - zapisać grę można na dwa sposoby:
1. Poprzez opcję SUSPEND podczas gry, a następnie wyjście z niej przez EXIT GAME. Aby wczytać wtedy save'a, należy w menu głównym MeBoy'a wybrać opcję RESUME i naszą grę.
2. Poprzez zapisanie w samej grze (Klawisz MENU - SAVE - Yes - Yes) a następnie Więcej - EXIT GAME - EXIT. Wtedy gre wczytujemy poprzez uruchomienie jej przez PLAY GAME (NEW GAME) - Wybranie Gry - Wejście do jej menu i wybranie opcji CONTINUE.
android darmowe gry,angry birds,darmo gry na telefon,darmo na telefon,darmowe aplikacje android,
darmowe aplikacje na androida,darmowe gry,darmowe gry android,darmowe gry i,darmowe gry java,
darmowe gry na androida,darmowe gry telefon,darmowe gry za darmo,darmowe na telefon,darmowe tapety,
gra na telefon,gry darmo na telefon,gry darmowe na telefon,gry i gry i gry,gry komorka,gry na androida za darmo,
gry na telefon,gry na telefon darmo,gry na telefon darmowe,gry na telefony,gry symbian,gry telefon,n telefon,
na telefon darmowe,na telefon gry,na telefon pobierz,na telefon tapety,na telefon za darmo,pobierz na telefon,
tapety darmowe telefon,tapety na telefon,telefon gry